BEAR GOODS

0

Geen producten in je winkelmand.


0.00

Over Bear Goods

Liefde, passie en de wil om te verrassen zijn de drijfveren van BearGoods. Dat is te zien aan onze geschenksets en producten. Enkel en alleen de feestelijkste pakketten en producten worden door ons verkocht.

In 2018 is BearGoods opgericht met als doel om geschenksets in een modern en kleurrijk jasje te steken. Een pakket dat voor iedereen leuk is om te geven, maar vooral leuk om te krijgen. Dat is goed gelukt. Want sinds de lancering is er enorm veel aandacht voor onze pakketten. Mede daardoor zijn de BearGoods pakketten per november 2018 in meerdere winkels en online verkrijgbaar. Door het succes hebben wij ook andere pakketten toegevoegd. De feestdagen staan nu voor de deur en dat belooft nog veel meer leuks. Houd ons dus zeker de komende tijd in de gaten.

De naam BearGoods staat voor de kenmerken van een beer. Om precies te zijn een ijsbeer. Het sterke en krachtige en tegelijkertijd het zachte, speelse en aaibare uiterlijk van de beer. Dat is ook de reden dat een kleine ijsbeer terug te vinden is in het logo van BearGoods. Daarnaast is het krachtige en speelse terug te vinden in het uiterlijk van onze pakketten. Het kleurrijke is kenmerkend voor de producten van BearGoods.